Veltman is gewaarschuwd: Die linksbuiten scoort vaak tegen Ajax

Veltman is gewaarschuwd: "Die linksbuiten scoort vaak tegen Ajax"

29-08-2015 17:38
9

Joël Veltman is er niet gerust op dat Ajax 'zomaar' de winst pakt tijdens de wedstrijd tegen ADO Den Haag van zondag. Op de clubsite laat hij weten de ploeg uit de Hofstad niet te onderschatten.

"Ze hebben goede spelers, behalen goede resultaten en hebben nog niet verloren. Ongetwijfeld gaan zij volle bak erop. Ze zullen ook hebben gekeken naar de wedstrijden die wij hebben gespeeld. Ik ben benieuwd wat ze gaan doen."

Wedden

Meer odds

Veltman is goed op de hoogte van de personele wijzigingen bij ADO en wijst alvast op eventuele gevaren. "Schaken is er heen gegaan en Duplan, die linksbuiten van Utrecht. Die scoort vaak tegen Ajax, dus hem moeten we goed in de gaten houden. Havenaar zit er nu ook en Beugelsdijk natuurlijk, die altijd wat extra's brengt daar. Het zijn allemaal goede spelers. We kunnen aan de bak."

De verdediger, die zelf niet helemaal pijnvrij is, kan nog geen uitspraken doen over de basiself. "Je zag vorige week tegen NEC dat wat jonge spelers rust kregen. Of dat zondag weer zo is, weet ik niet."