LIVE-discussie: FC Groningen nog zonder nieuwkomer Maduro tegen FC Utrecht

LIVE-discussie: FC Groningen nog zonder nieuwkomer Maduro tegen FC Utrecht

29-08-2015 17:53
7

FC Utrecht wacht nog op de eerste competitiezege van het seizoen en krijgt vanavond FC Groningen op bezoek in Stadion Galgenwaard. Het duel in de Domstad begint om 18:30 uur.

Utrecht speelde de laatste twee competitiewedstrijden met 1-1 gelijk tegen achtereenvolgens sc Heerenveen en ADO Den Haag. De ploeg van trainer Erik ten Hag hoopt tegen Groningen opnieuw op de kwaliteiten van Sebastién Haller, die even naar Engeland dreigde te vertrekken, maar uiteindelijk bekend maakte dat hij dit seizoen bij Utrecht blijft.

Wedden

Meer odds

Groningen begint vanavond nog zonder nieuweling Hedwiges Maduro, die op de bank plaatsneemt. Daar zit ook Mimoun Mahi. De aanvaller was vorige week nog twee keer trefzeker tegen Excelsior (2-0), maar krijgt desondanks geen basisplaats van trainer Erwin van de Looi. Ook Albert Rusnák begint op de reservebank.

De opstellingen:
FC Utrecht: Ruiter; Nganioni, Letschert, Strieder, Van der Maarel, Klaiber; Janssen, Ramselaar, Ayoub; Haller, Barazite.

FC Groningen: Padt; Hateboer, Reijnen, Kappelhof, Burnet; Hiariej, Drost, Tibbling; Antonia, De Leeuw, Linssen.

Houdt FC Utrecht de punten in eigen huis of neemt bekerwinaar FC Groningen de volle buit mee? Praat mee via onderstaand reactiesysteem!