Vijftien clubs wilden Utrecht-speler: Die club bleef heel erg geïnteresseerd

Vijftien clubs wilden Utrecht-speler: "Die club bleef heel erg geïnteresseerd"

29-08-2015 20:42

Tommy Oar vertrekt definitief naar Ipswich Town. De Australische aanvaller komt over van FC Utrecht en tekent een contract voor twee seizoenen, met een optie op nog een seizoen, bij de club uit het Championship.

Oar weigerde deze zomer zijn contract bij Utrecht te verlengen, waarna liefst vijftien clubs informeerde naar zijn diensten. Het werd uiteindelijk Ipswich Town. "Die club bleef heel erg geïnteresseerd, wat mij weer veel vertrouwen gaf," vertelt een blije Oar. "Het was door alle interesse in mijn diensten een roerige zomer, maar ik ben heel erg blij met mijn nieuwe club. Bij Ipswich Town had ik al snel een heel goed gevoel", vertelt hij op de website van zijn management Wasserman.

Manager Mick McCarthy kijkt uit naar de komst van Oar. "We hebben Tommy een aantal keer bekeken, onze scouts hebben hem goed in de gaten gehouden. Ik ben ervan overtuigd dat hij een goede aanwinst voor ons zal zijn. Hij is snel en heeft een geweldige voorzet in huis. Daarbij is hij ook bereid om mee te verdedigen en vuil werk op te knappen. We zijn erg blij dat hij voor ons heeft gekozen. Hij zal ons echt gaan versterken."