'Goudmijn van Utrecht' over spannende slotdagen: Dat houd ik voor mezelf

'Goudmijn van Utrecht' over spannende slotdagen: "Dat houd ik voor mezelf"

29-08-2015 22:04
3

Sébastien Haller speelde zaterdagavond tegen FC Groningen (1-0) wellicht zijn laatste wedstrijd voor FC Utrecht. De spits staat tijdens de laatste dagen van de transfermarkt nog in de serieuze belangstelling van Engelse clubs.

Haller zelf wil niet vooruitlopen op wat er tijdens de slotdagen van de transferperiode gaat gebeuren. "Ik ben hier nog steeds en we hebben gewonnen. Daar ben ik heel erg blij mee. Ik wil me focussen op het veld", zegt de spits tegen FOX Sports. Haller meldt zich volgende week bij Jong Frankrijk en keert daarna mogelijk niet meer terug naar Utrecht.

"Het is aan de club om dat te regelen. Ik heb niets besloten. Zover ik weet ben ik speler van FC Utrecht en doe ik mijn best voor deze club." Of Haller een transfer wel ziet zitten, wilde hij niet zeggen. "Dat is mijn mening en dat houd ik voor mezelf."

Haller staat in de belangstelling van onder meer Sunderland en Brentford. Die clubs zouden tot wel tien miljoen euro moeten betalen voor de spits waar FC Utrecht deze zomer, na een huurperiode van een halfjaar, nog zo'n zeven ton voor betaalde. Haller heeft in de Domstad een contract tot medio 2019.