Ziyech: Ik vind Schreuder een goede trainer, maar onze groep is te jong

Ziyech: "Ik vind Schreuder een goede trainer, maar onze groep is te jong"

29-08-2015 23:25
22

De druk op Alfred Schreuder lijkt na de verloren competitiewedstrijd van FC Twente bij aartsrivaal Heracles Almelo (2-0) alleen maar verder toe te nemen. Sterspeler Hakim Ziyech staat echter nog altijd achter zijn trainer.

Twente verloor zaterdagavond met 2-0 bij Heracles en leed zodoende de derde competitienederlaag op een rij. Na het mislukte seizoen van vorig jaar heerst er veel onvrede bij het Twentse publiek en staat Schreuder onder druk. Onterecht, volgens Ziyech. "Ik vind het een goede trainer, die nooit opgeeft. Hij staat altijd klaar voor het team en leert ons veel. Maar onze groep is te jong, dan wordt het lastig. Er is bij ons op de backs weinig ervaring, alles is net nieuw."

Ziyech zag meer gif in het spel bij Heracles. "Daar ben ik het mee eens, ja. De eerste tien minuten beginnen we goed, maar daarna nam Heracles de wedstrijd over. We hebben niet eens uitgespeelde aanval gehad. Bij die 1-0 van hun wordt er niet gedekt. In de rust was de trainer strijdvaardig, maar ook in de tweede helft liepen we achter de feiten aan. Dan wordt het alleen maar achter de bal aan rennen", besluit hij in gesprek met FOX Sports.