AZ en NAC akkoord: oude bekende maakt selectie van degradant compleet

AZ en NAC akkoord: oude bekende maakt selectie van degradant compleet

30-08-2015 08:13
3

Na de terugkeer van Ronnie Stam heeft NAC Breda nog een oud-speler bereid gevonden om in de Jupiler League op jacht te gaan naar snelle promotie naar de Eredivisie. De club bevestigde zondagochtend de komst van Donny Gorter.

Gorter beleefde in 2008 zijn doorbraak in Breda en speelde tot zijn transfer naar AZ in 2012 in de hoofdmacht van NAC. in Alkmaar kwam Gorter afgelopen seizoen niet in aanmerking voor speelminuten, waardoor hij uitgeleend werd aan het Deense Aalborg.

Wedden

Meer odds

Nu keert de 27-jarige linksback dus terug naar Breda. NAC en AZ hebben daar een mondeling akkoord over bereikt. "NAC biedt mij de mogelijkheid om samen met het team te strijden voor promotie naar de Eredivisie, waar deze club thuishoort", zegt Gorter. "Ik heb er het volste vertrouwen in dat dit met deze selectie en deze trainer gaat lukken. Ik wil de club, die mij de kans gaf definitief door te breken, daar graag bij helpen."

Trainer Robert Maaskant is blij met de komst van Gorter. "Daarmee is onze selectie rond en kunnen we gericht werken aan het behalen van onze doelstelling: hoe dan ook promoveren."