Ajax-huurling maakt indruk in Zwolle: Hij heeft enorm veel potentie

Ajax-huurling maakt indruk in Zwolle: "Hij heeft enorm veel potentie"

30-08-2015 10:14
3

Sheraldo Becker is uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen. De Ajax-huurling maakt indruk in het shirt van PEC Zwolle, waarvoor hij zaterdag wederom belangrijk was.

De vleugelspeler zorgde met een assist voor een 1-1 gelijkspel tegen sc Heerenveen en werd verkozen tot Man of the Match. Volgens FOX Sports-analist Kenneth Perez volledig terecht. "Hij heeft snelheid als grootste wapen en heeft enorm veel potentie", aldus de oud-speler van Ajax.

Wedden

Meer odds

Becker, die met Perez enige tijd samenwerkte bij Ajax, waardeert de lovende woorden van Perez. "Kenneth is een leuke, grappige man. Er moeten ook in de kleedkamer grapjes gemaakt worden. Hij is een goede trainer en heeft een goede trap. Die had hij ook nog toen ik bij Ajax zat", vertelde Becker na afloop van het duel.

Individueel wil Becker zich veel ontwikkelen, maar ook wil hij goede teamprestaties neerzetten bij PEC. "We hebben jonge jongens, maar we zijn gedreven en willen altijd winnen. Dat is de nummer één prioriteit. Je ziet dat er hard wordt gewerkt en daar worden we voor beloond."