Willem II plant last-minute transfer: gesprekken met pas vertrokken spits

Willem II plant last-minute transfer: gesprekken met pas vertrokken spits

30-08-2015 11:40
3

In de zoektocht naar aanvallende versterking is Willem II uitgekomen bij een oude bekende. De club is weer in gesprek met Samuel Armenteros, zo weet VoetbalPrimeur.

Armenteros mag vertrekken bij Anderlecht nadat hij terugkeerde van een seizoen op huurbasis in Tilburg. In 29 Eredivisie-wedstrijden maakte de aanvaller vorig seizoen elf doelpunten. Willem II is naarstig op zoek naar voorhoedeversterkingen door de zware blessure van Bruno Andrade, die tegen Ajax zijn scheenbeen brak.

Trainer Jurgen Streppel bevestigde twee weken geleden al dat er interesse is in Armenteros. Daarna werd het stil rond de aanvaller, maar nu blijkt dat Willem II weer bezig is om vlak voor het verstrijken van de transferdeadline de overstap af te ronden.

Armenteros speelde in Nederland voor Heerenveen en Heracles Almelo, alvorens hij in 2013 de overstap naar Anderlecht maakte. Voor de Belgische club kwam hij niet verder dan vijf wedstrijden. Na een verhuur aan Feyenoord leefde Armenteros vorig seizoen in de Eredivisie op bij Willem II.