Utrecht krijgt goed nieuws ondanks komst 'tal van Duitse en Engelse scouts'

Utrecht krijgt goed nieuws ondanks komst 'tal van Duitse en Engelse scouts'

30-08-2015 12:18
3

FC Utrecht behoudt Sebastien Haller hoogstwaarschijnlijk. De waardevolle spits staat in de belangstelling van een aantal clubs, maar wil het seizoen afmaken in de Domstad. 

Na afloop van het duel met FC Groningen (2-0 winst), waarin Haller met twee acties de goals van Utrecht wist voor te bereiden, sprak Haller met RTV Utrecht. Heeft hij zijn laatste duel voor Utrecht al gespeeld? "Nee, ik wil het seizoen in Utrecht goed afmaken. Maar je weet nooit", zei de aanvaller. Scouts van diverse Duitse en Engelse clubs zaten tegen Groningen op de tribune. Volgens Haller is er echter niks concreet.

Wedden

Meer odds

De Fransman werd enkele maanden geleden definitief overgenomen door Utrecht, dat hem vorig seizoen nog huurde van AJ Auxerre. In die huurovereenkomst werd een koopoptie opgenomen, die door Utrecht is gelicht. Desondanks wilde onder meer Brentford FC hem graag hebben, maar de club van Marinus Dijkhuizen haakte af vanwege de hoge vraagprijs. In de voorbije dagen werd gesteld dat Haller een bedrag van minimaal negen miljoen euro moet opbrengen.