Klaassen hoort De Boer 'niet altijd': Hoop dat we een schouderklopje krijgen

Klaassen hoort De Boer 'niet altijd': "Hoop dat we een schouderklopje krijgen"

30-08-2015 14:57
2

Davy Klaassen was 'een keertje tevreden' na afloop van het duel met ADO Den Haag (4-0). Ajax speelde goed en kwam amper in de problemen tegen de Hagenaars. Zodoende bleven de Amsterdammers deze competitie nog foutloos.

"Je ziet aan het spel dat we lieten zien dat er vooruitgang in zit, het zag er gewoon goed uit", concludeerde captain Klaassen na afloop in gesprek met FOX Sports. "Ik begrijp wel dat iedereen sprankelend voetbal wil zien, dat willen we zelf ook tonen. Maar dat is lastig. We hebben het er veel over, trainen er veel op en tegen ADO zie je op momenten dat het er wel uitkomt."

Ajax-trainer Frank de Boer wil graag dat zijn spelers het sprankelende spel afwisselen met zakelijk voetbal. "Maar als je de bal krijgt, wil je wat moois laten zien en naar voren, al denk ik dat we het nu wel goed hebben afgewisseld", vervolgde Klaassen, die ook nog even kritisch was. "De paar kleine kansjes die ze krijgen, dat kan beter. Maar je mag ook wel een keer tevreden zijn."

De Boer was dat niet altijd en dat liet hij verbaal blijken tijdens de wedstrijd. "Dat hoor je niet altijd. Maar in de rust heeft hij ook aangegeven dat we beter op hun voorzetten moesten letten. In de tweede helft zijn we niet meer in de problemen gekomen." Is een schouderklopje op z'n plaats? "Ik hoop dat we een schouderklopje krijgen, ik denk het wel."