Onpasseerbare Cillessen praat over transfer: Dan is het al september

Onpasseerbare Cillessen praat over transfer: "Dan is het al september"

30-08-2015 15:44
2

Jasper Cillessen lijkt niet te passeren. De doelman van Ajax zorgde ook in het met 4-0 gewonnen duel met Ajax voor enkele mooie reddingen. Een transfer naar Manchester United lonkt volgens Engelse media, maar Cillessen hoorde nog niks.

"Ik heb nog steeds niets gehoord en het is dinsdag al september. Dan is die transfermarkt weer dicht. Ik concentreer me op Ajax. Ik heb het hier prima naar mijn zin. Als we kampioen worden, dan spelen we volgend seizoen weer in de Champions League. Ik ga hier niet zo maar weg", zei Cillessen na afloop van het duel tegenover AT5. Ook Frank de Boer verwacht geen beweging meer rondom één van zijn belangrijkste schakels.

Cillessen liet zondag bij een inzet van Mike Havenaar eens te meer zien dat hij heel goed kan keepen. "Hij kopte tegendraads in en ik kan m'n hand ertegenaan krijgen. Dat lukte. Gelukkig heb ik op de ALO handbal gedaan. Dat heeft me geholpen", lacht Cillessen tegenover de NOS

Zodoende hield Cillessen alweer zijn zesde clean sheet op rij, met Europa League-duels meegerekend. "Laat dat aantal na komende week maar acht zijn", wijst Cillessen naar de aankomende interlands met het Nederlands elftal.