Ajax-verdediger meldt zich met zak ijs in catacomben: Dat is routine

Ajax-verdediger meldt zich met zak ijs in catacomben: "Dat is routine"

30-08-2015 17:22

Jaïro Riedewald meldde zich zondagmiddag met een zak ijs op zijn knie in de catacomben de Arena. Ernstig zijn de klachten van de Ajax-verdediger echter niet.

Riedewald maakte de negentig minuten vol in de gewonnen competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag (4-0). Gedurende het duel lag hij meerdere keren met pijntjes op de grond, maar dat had niets te maken met het feit dat hij zich na afloop met een zak ijs op zijn knie meldde in de mixed-zone.

"Dat is inmiddels routine", laat hij weten aan Voetbal International. Riedewald, voor de eerste keer opgeroepen voor het Nederlands elftal, heeft last van een geïrriteerde kniepees en daarmee is voorlopig prima te leven. "Het is niets ernstigs."

Mitchell Dijks viel in de thuiswedstrijd tegen ADO wél uit. De linksback strompelde al na zes minuten van het veld en moest zich laten vervangen door Nick Viergever. In de komende dagen moet meer duidelijk worden over de ernst van de liesblessure van Dijks, die volgend weekend vrij is door de interlandperiode.