Gevonden briefje helpt AZ niet over dood punt: Geef hem wel weer terug

Gevonden briefje helpt AZ niet over dood punt: "Geef hem wel weer terug"

30-08-2015 17:26
3

John van den Brom was allesbehalve te spreken over de wedstrijd die zijn AZ op de mat legde tegen Roda JC Kerkrade (0-1 nederlaag). De Alkmaarders oogden futloos. En dat was niet de eerste keer na een Europese wedstrijd.

"Dit was waardeloos, een offday. En dat is niet de eerste keer. De vorige keer toen we Europees speelden, hadden we hetzelfde probleem. Toevallig ook in eigen huis. We hadden grote problemen om ons op te laden, ons eigen spel te spelen en bereidheid te tonen. Ik kan nog veel meer dingen benoemen", aldus de coach in gesprek met FOX Sports.

Van den Brom haalde voor de wedstrijd het succes in Europa aan als extra motivatie. "Iedereen had er zin in, het was lekker weer en alles. Maar vanaf het begin zag je dat het niks was en niks is geworden", vervolgt hij. "Ik denk dat we geen goede speler van AZ hebben gezien." Op een gegeven moment gaf Van den Brom invaller Vincent Janssen een briefje mee met instructies voor captain Jeffrey Gouweleeuw. Dat briefje werd gevonden door FOX. "Het heeft niet geholpen, ik geef 'm wel weer aan je terug", knipoogt Van den Brom tot slot.