Engeland weet nog niets van Nederlander van 6,5 miljoen: Veel geld betaald

Engeland weet nog niets van Nederlander van 6,5 miljoen: "Veel geld betaald"

30-08-2015 18:11
4

De transfer naar Watford is voor Steven Berghuis nog niet helemaal geworden wat hij ervan verwacht had. Zondag nam de aanvaller afscheid van de AZ-supporters.

Berghuis verkaste een maand geleden van AZ naar Watford, maar moet geduldig wachten op zijn eerste minuten in de Premier League. Hij zat dit weekend niet bij de wedstrijdselectie van de Engelse promovendus voor het competitieduel met Manchester City.

"Op dat moment viel ik er net even buiten", reageert Berghuis tegenover RTV Noord-Holland. "Dat is jammer voor mezelf, maar het is gewoon even wennen aan de intensiteit in het Engelse voetbal. Ik werk hard en heb er vertrouwen is dat ik mijn voetbalkwaliteiten daar ook kan laten zien."

"Het is tactischer, sneller en ook zakelijker. Je moet aan de trainers laten zien dat je een betrouwbare speler bent. Ik werk hard en ben gewoon lekker aan het voetballen."

Watford telde 6,5 miljoen euro neer voor Berghuis, die zegt geen last te hebben van zijn prijskaartje. "Ze hebben me voor veel geld gehaald, en dat zullen ze niet zo maar doen. Maar je bent niet meteen de man bij een nieuwe club. Het is niet geks. Ik ben gewoon bezig de volgende stap te zetten."