Ajax stuurt talenten naar Oranje: Ik heb het er vaak over met mijn moeder

Ajax stuurt talenten naar Oranje: "Ik heb het er vaak over met mijn moeder"

30-08-2015 18:48

De verdediging van Ajax werd zondagmiddag voor de vierde keer op rij niet gepasseerd in de Eredivisie. Volgens Kenny Tete is dat een teken dat de ploeg op de goede weg is.

"Het is heerlijk dat we voor de vierde keer de nul houden, dat betekent dat we echt goed bezig zijn. Aanvallend kan ik nog wel iets meer bijdragen denk ik. Vandaag ging dat redelijk, maar ik moet dat vaker doen. Het enige wat in deze wedstrijd beter had gekund, is dat er wat meer ballen in het doel hadden gemogen", aldus Tete tegenover AT5.

Wedden

Meer odds

De rechtsback werd deze week door bondscoach Danny Blind opgenomen in de definitieve Oranje-selectie voor de EK-kwalificatieduels met IJsland (3 september) en Turkije (10 september). "Ik kan niet wachten, het gaat erg snel allemaal. Ik heb het er vaak over met mijn moeder. Die zegt dat ik overal lekker van moet genieten, maar ik ben natuurlijk super trots."

Tete werd in het duel met ADO Den Haag (4-0) gewisseld voor Ricardo van Rhijn door lichte klachten, maar ernstig is het niet. "Ik heb wat last van mijn heup, daarom ging ik eerder naar de kant. Maar ik kan er verder prima mee spelen."