Kramer maakt nog geen heisa bij Feyenoord: Kan er voorlopig mee leven

Kramer maakt nog geen heisa bij Feyenoord: "Kan er voorlopig mee leven"

30-08-2015 19:28
3

Feyenoord slaagde er zondag niet in de foutloze status in de Eredivisie te behouden tegen PSV (3-1). Michiel Kramer kon als invaller weinig betekenen voor zijn ploeg.

De 26-jarige spits trok bij een 2-1 stand zijn trainingspak uit, maar kort voor zijn invalbeurt benutte PSV een makkelijk gegeven strafschop. Het was meteen gedaan met de Rotterdamse hoop. Ook bij Kramer, die niet stond te kijken van de 3-1. "Een discutabele strafschop? We moeten naar onszelf kijken."

"De linies stonden te ver uit elkaar, waardoor het centrale duo van PSV makkelijk in kon dribbelen", analyseerde hij tegenover RTV Rijnmond. "We werden ver naar achter gedrongen en dan is het alleen maar tegenhouden. Dat is vervelend. We kregen nog wel een kans, die bal op de paal. Als het een beetje meezit is het dan 2-2."

Kramer begon ook in het Philips Stadion als bankzitter bij Feyenoord. Giovanni van Bronckhorst gaf de voorkeur aan Colin Kazim-Richards. "Hij speelde gewoon goed vandaag. Hij was het enige rustpunt. Dan heb ik daar niks over te zeggen. Ik kan er voorlopig wel mee leven."