Update: 'Vreemde wending in De Guzman-deal: speler laat club bij het altaar staan'

Update: 'Vreemde wending in De Guzman-deal: speler laat club bij het altaar staan'

31-08-2015 17:43
5

Jonathan de Guzman heeft zijn keuze gemaakt. De Oranje-international verkast volgens de Engelse tabloid The Daily Mail naar Bournemouth. De promovendus huurt De Guzman voor één seizoen van SSC Napoli.

Ook het Sunderland van manager Dick Advocaat was in de race voor de handtekening van De Guzman. Het is nu Bournemouth, normaal gesproken een concurrent van The Black Cats, dat met de speler aan de haal gaat. In het verleden speelde De Guzman al eens in de Premier League voor Swansea City. Die periode was succesvol, getuige de vijftien goals die hij maakte.

Wedden

Meer odds

De 27-jarige De Guzman zal zijn transfer maandag afronden. Afgelopen week voerden The Cherries al serieuze gesprekken met de zaakwaarnemer van De Guzman, die overtuigd is. Bournemouth begon aardig aan het eerste seizoen ooit in de Premier League. In de eerste vier wedstrijden pakte de kersverse Premier League-club vier punten.

Update 15:50: De Guzman ondergaat volgens Sky Sports een medische keuring. Als deze met succes doorstaan wordt, wordt de oud-speler van Feyenoord een seizoen gehuurd van SSC Napoli. 

Update 17.43: Een opmerkelijke wending in de mogelijke transfer van Jonathan De Guzman naar Bournemouth. De middenvelder blijkt toch niet naar Engeland te zijn afgereisd voor de medische keuring, meldt Football Italia. Toen de club hem van het vliegveld wilde ophalen, bleek De Guzman niet op het vliegtuig te zijn gestapt. Volgens het medium is de oud-Feyenoorder nog steeds niet overtuigd van de Premier League-club. Bournemouth heeft tot dinsdag om de transfer te completeren.