Feyenoord-aanwinst na overstap niet tevreden: Blij? Ik ben nog steeds niet blij

Feyenoord-aanwinst na overstap niet tevreden: "Blij? Ik ben nog steeds niet blij"

31-08-2015 09:28
8

Eljero Elia kan niet wachten op zijn eerste basisplek bij Feyenoord. De aanvaller is gretig en niet blij met het feit dat hij nog niet in de basis startte. Ook tegen PSV (3-1 nederlaag) begon hij vanaf de bank.

Elia maakte zondag in het duel met PSV een invalbeurt en dat betekende zijn debuut voor Feyenoord. Omdat hij ook nog eens een strafschop veroorzaakte was Elia allesbehalve blij na afloop. "Blij? Ik ben nog steeds niet blij. Ik wil gewoon in de basis staan. Ik hoop dat het snel gebeurt. Maar ik ga het de trainer daarin niet lastig maken door moeilijk te doen. De trainer moet daarin keuzes maken, alleen draait het niet in alle gevallen om de beste", zegt Elia in De Telegraaf.

Van Bronckhorst geeft tot dusver de jonge Bilal Basacikoglu (20) de voorkeur boven de ervaren Elia (28). "Het gaat ook om ervaring, om praten in het veld, om de chemie in een team. Ik denk dat onze trainer daar genoeg verstand van heeft en precies weet wat hij doet. We vormen een prima team en ik sta voor honderd procent achter zijn keuzes", besluit Elia.