ADO krijgt verzoek om 'klootzakken' te halen: Aanjagers als Gudelj en Clasie

ADO krijgt verzoek om 'klootzakken' te halen: "Aanjagers als Gudelj en Clasie"

31-08-2015 09:49
4

Ruben Schaken hoopt dat ADO Den Haag zich maandag nog versterkt met een krachtige middenvelder. Dat laat de buitenspeler van de Hagenaars weten. Hij hoopt op een type als Nemanja Gudelj of Jordy Clasie.

"Met alle respect voor de gasten die er nu lopen, zij doen het prima, maar we hebben daar meer gif nodig", zegt Schaken na afloop van de 4-0 nederlaag tegen Ajax in het Algemeen Dagblad. Over zijn eigen spel tegen de Amsterdammers was Schaken niet te spreken.

Ook het team kon niet op positieve noten rekenen. "Achterin, op het middenveld en voorin was het allemaal niet goed, maar de slag wordt vaak gewonnen op het middenveld. Dat is mager bezet en daar heb je een paar klootzakken nodig, in de goede zin van het woord. Aanjagers dus, zoals Gudelj en Clasie."

"Het is niet aan mij natuurlijk, maar als ADO Den Haag stappen wil maken dan hebben we op het middenveld meer gif nodig", benadrukt Schaken. Eigenaar Hui Wang verzekerde dat er nog één of twee spelers bij zouden komen. Directeur Jan Willem Wigt stelt juist het tegenovergestelde: "Ik verwacht niet dat er veel gaat gebeuren."