Update: 'Miljoenentiener' arriveert in Manchester voor afronden megatransfer

Update: 'Miljoenentiener' arriveert in Manchester voor afronden megatransfer

31-08-2015 17:06
54

Anthony Martial is daadwerkelijk op weg naar Manchester United. De negentienjarige aanvaller heeft maandag toestemming gekregen om het trainingskamp van de Franse nationale ploeg te verlaten.

Dat meldt de Fédération Football de France (FFF) in een statement op haar website. 'Martial meldde zich maandag om 11:00 uur bij de nationale ploeg en vroeg bondscoach Didier Deschamps toestemming om naar Engeland te reizen. Daar kan hij een contract bij Manchester United ondertekenen', aldus de bond, die dus weinig geheimzinnig doet.

'Gezien de uitzonderlijke omstandigheden heeft de coach ingestemd met het verzoek van de speler', vervolgt de bond. 'Martial zal zich dinsdagochtend weer melden.' Maandagochtend werd al gemeld dat United haar pijlen richt op de talentvolle aanvaller. Monaco lijkt flink te gaan cashen voor het toptalent. Gesproken wordt over een transfersom van vijftig miljoen euro.

Manchester United lijkt in ieder geval Javier Hernandez voor het einde van de transferdeadline kwijt te raken. Ook Adnan Januzaj vertrekt waarschijnlijk nog.

Update 17:06:
Anthony Martial is maandagmiddag in Manchester aangekomen om zijn transfer naar United af te ronden. De Franse tiener werd gespot toen hij het terrein van zijn nieuwe club op kwam rijden. Berichten over de transfersom lopen uit van vijftig tot tachtig miljoen euro.