Ajacied met transferwens hoorde nog niets: Natuurlijk een stressfactor

Ajacied met transferwens hoorde nog niets: "Natuurlijk een stressfactor"

31-08-2015 18:12
14

Nicolai Boilesen lijkt zich neer te moeten leggen bij minstens nog een half seizoen bij Ajax. De linksback had zijn zinnen gezet op een vertrek, maar zegt vanuit het trainingskamp van Denemarken dat er op dit moment niets concreet is.

"Ik heb altijd gezegd dat ik op een hoger niveau wil proberen te spelen, in een van de vier of vijf grote competities in Europa. Welk land, dat maakt niet uit. De club moet een goed gevoel geven. Maar er zijn geen clubs geweest. Zo staat het er nu voor", aldus Boilesen tegen Ekstrabladet.

Wedden

Meer odds

De verdediger, wiens contract in Amsterdam volgend seizoen afloopt, heeft er geen moeite mee dat door zijn transferwens hij niet langer vice-captain van Ajax is en Mitchell Dijks voor zich moet laten in de pikorde. Vrezen voor zijn toekomst doet hij dan ook niet. "Het gaat over je loopbaan, over je leven, natuurlijk is dat een stressfactor. Maar we weten ook dat dit soort dingen kunnen gebeuren in het voetbal. Er zijn nog acht (inmiddels zes, red.) uur te gaan, dus we zullen zien."