'Manchester heeft opvolger De Gea bijna binnen en betaalt 15 miljoen'

'Manchester heeft opvolger De Gea bijna binnen en betaalt 15 miljoen'

31-08-2015 19:34
15

Keylor Navas is hard op weg om naar Manchester United te verkassen. De Engelsen zijn het met Real Madrid eens over de Costa Ricaanse doelman, die tussen de twaalf en vijftien miljoen euro moet kosten.

Dat meldt Marca. United en Real zouden het eerder op de dag al eens zijn geworden over David de Gea. De clubs gingen daarna opnieuw om de onderhandelingstafel zitten voor Navas. Hij kan op Old Trafford eerste doelman worden voor de Argentijn Sergio Romero, die De Gea de afgelopen weken verving.

Het is nog onduidelijk of Navas onderdeel uitmaakt van de transfer van De Gea. Marca meldt dat de deal er los van staat, terwijl het Engelse Sky Sports juist spreekt van een ruil. Omdat voor De Gea veertig miljoen betaald moet worden, zou er na de ruil met Navas nog 25 miljoen open blijven staan voor Real.

Navas was eigenlijk niet van plan om Real Madrid te verlaten, maar na het bericht dat hij opnieuw een seizoen op de bank zou zitten, stemde hij alsnog in met een vertrek, aldus AS. Navas stond de eerste twee wedstrijden in de Primera Division onder de lat bij De Koninklijke en hield twee keer de nul.