'Niet PSV, maar Belgische club verlost Djuricic van uitzichtloze situatie'

'Niet PSV, maar Belgische club verlost Djuricic van uitzichtloze situatie'

31-08-2015 19:58
2

Niet PSV, maar Standard Luik lijkt de nieuwe club van Filip Djuricic te worden. De aanvallende middenvelder van Benfica staat op het punt naar België te vertrekken.

Dat melden het Portugese Record en Sudinfo uit Wallonië maandagavond. Djuricic zet op de laatste dag van de zomerse transferperiode alles op alles om een andere club te vinden en kijkt niet op een euro meer of minder. Standard Luik is bereid hem van Benfica te verlossen.

De Belgische club moet dan wel haast maken. De transfermarkt is nog maar vier uur geopend en Djuricic heeft naar het schijnt nog geen medische keuring ondergaan. De Waalse pers schrijft dat Standard bereid is om het risico te nemen en hem zonder check te huren.

Djuricic hoopt in België zijn carrière uit het slop te trekken. De 23-jarige Serviër vertrok in 2013 met hoge verwachtingen bij sc Heerenveen, maar kon het in dienst van Benfica niet bolwerken. Huurperiodes bij FSV Mainz en Southampton leverden het afgelopen seizoen niets op. PSV lijkt niet meer in de markt.