Kramer praat over Feyenoord-bank: Dan maakt hij zich totaal ongeloofwaardig

Kramer praat over Feyenoord-bank: "Dan maakt hij zich totaal ongeloofwaardig"

31-08-2015 20:31
6

Feyenoord verloor bij PSV de eerste wedstrijd van het seizoen. In Eindhoven ging de ploeg van Giovanni van Bronckhorst met 3-1 onderuit. Michiel Kramer viel pas acht minuten voor tijd in.

"Je gevoel is toch anders als je acht minuten speelt in plaats van de volle negentig minuten", aldus Kramer bij Afkicken. Feyenoord staat weer met beide benen op de grond, vindt de 26-jarige aankoop, die eerder deze zomer overkwam van ADO Den Haag.

"Als je de eerste drie wedstrijden wint, denken de supporters direct aan de Coolsingel. Ze wachten al zo lang, dus het is misschien ook wel logisch. Maar we zijn terug op aarde", zegt de spits, die voor nu vrede heeft met een plek op de bank. "Moet de trainer iemand op basis van een half uurtje tegen Cambuur in de basis zetten? Dan maakt hij zich totaal ongeloofwaardig."

Kramer is op de hoogte van de kritiek die Dirk Kuyt voor de kiezen krijgt. De routinier (35) liet tegen PSV de scorende Santiago Arias uit zijn rug lopen. "Je ziet dat hij op een hoog niveau gespeeld heeft. Als hij iets zegt, luister je automatisch. Hij had gisteren een momentje bij de 2-1, maar dat kan ook bij Kuyt gebeuren. Hij hoort ook eigenlijk niet in die positie te komen."