Update: Willem II ziet aanvaller naar exotische Europa League-deelnemer verhuizen

Update: Willem II ziet aanvaller naar exotische Europa League-deelnemer verhuizen

31-08-2015 21:52

Het zit Willem II niet mee in de jacht op een extra aanvaller. Ook de komst van Samuel Armenteros lijkt een lastig verhaal te worden voor de Tilburgers.

Armenteros heeft een aanbieding van Willem II op zak, maar kan ook aan de slag in Azerbeidzjan. Qarabag is concreet in de markt voor de aanvaller, die transfervrij is na zijn vertrek bij Anderlecht. De Belgen verhuurden hem afgelopen seizoen aan Willem II.

Het is niet bekend of Armenteros al antwoord heeft gegeven op het aanbod uit Azerbeidzjan. Financieel ziet het plaatje er ongetwijfeld goed uit en ook sportief heeft Qarabag wat te bieden. De topclub plaatste zich vorige week voor de groepsfase van de Europa League.

Willem II lijkt daardoor wéér achter het net te vissen. Jody Lukoki kon maandag al worden weggestreept, terwijl ook doelwit Sherjill MacDonald niet kwam. De dertigjarige Amsterdammer verkaste naar Sparta Rotterdam.

Update 21:52: Samuel Armenteros vervolgt zijn loopbaan in Azerbeidzjan. Qarabag heeft de komst van de 25-jarige aanvaller maandagavond afgerond. Het financiële, maar vooral sportieve plaatje gaf de doorslag. Qarabag speelt dit seizoen in de Europa League tegen AS Monaco, Tottenham Hotspur en ook Anderlecht, de oude club van Armenteros.