'Enorme vraagprijs van Ajax voor 'persona non grata' lekt uit: 2,7 miljoen'

'Enorme vraagprijs van Ajax voor 'persona non grata' lekt uit: 2,7 miljoen'

31-08-2015 21:43
28

Bij Ajax hoopte men voor het einde van de transferdeadline nog afscheid te kunnen nemen van Nicolai Boilesen, maar het ziet er niet naar uit dat de persona non grata nog vertrekt. Mogelijk heeft dat te maken met de flinke transfersom die de Amsterdammers eisen.

Ekstra Bladet meldt maandagavond dat Ajax maar liefst 2,7 miljoen euro wil zien voor Boilesen, die in het bezit is van een aflopend contract. Daardoor zou hij volgend jaar transfervrij de deur uit kunnen lopen, maar Marc Overmars lijkt dat risico te willen nemen.

Boilesen wachtte maandag nog in spanning op een mogelijke transfer. "Het gaat over je loopbaan, over je leven, natuurlijk is dat een stressfactor", zei hij eerder op de dag. "Maar we weten ook dat dit soort dingen kunnen gebeuren in het voetbal. Er zijn nog enkele uren te gaan, dus we zullen zien."

Overigens zou een vertrek ook nog dinsdag rond kunnen komen, mits Boilesen dan naar Engeland vertrekt. De transferperiode sluit daar pas om 18.00 uur dinsdagavond. Aston Villa werd eerder met de linksback in verband gebracht.