'Kali kan na geruchtmakend vertrek verkassen naar Eredivisie-promovendus'

'Kali kan na geruchtmakend vertrek verkassen naar Eredivisie-promovendus'

31-08-2015 23:38
1

Anouar Kali komt in aanmerking voor een late terugkeer in de Eredivisie. De Graafschap heeft de clubloze middenvelder na zijn vertrek uit Qatar op de korrel.

Dat meldt de Gelderlander maandagavond. Kali is één van de opties in Doetinchem, waar technisch manager Peter Hofstede jaagt op een nieuwe middenvelder. Bas Sibum en ook Gianluca Nijholt waren in beeld, maar eerstgenoemde werd niet goed genoeg bevonden, terwijl Nijholt een vertrek naar De Graafschap niet zag zitten.

Het is niet bekend of de hekkensluiter van de Eredivisie op dit moment druk bezig is met de komst van Kali. De 24-jarige middenvelder moet het middenveld van De Graafschap van de broodnodige ervaring voorzien op het middenveld, waar nu vooral spelers zonder Eredivisie-ervaring rondlopen.

Met Kali zouden de Vijverberg-bewoners een speler met een smetje binnenhalen. De middenvelder stelde zichzelf afgelopen jaar in een kwaad daglicht door teamgenoot Kristoffer Peterson een gebroken kaak te bezorgen, waarna een vlucht naar Al Arabi uit Qatar volgde. Hij is nu weer clubloos.