'Ajax-doelwit' zit nog op zijn plek en sluit transfer naar Engeland niet uit

'Ajax-doelwit' zit nog op zijn plek en sluit transfer naar Engeland niet uit

01-09-2015 09:42

Pione Sisto van FC Midtjylland is nog steeds speler van de Deense club, ondanks de interesse die Ajax in de aanvaller had. De enige kans op een transfer? Een mooi bod uit Engeland. Maar dan moet het wel de juiste club zijn, geeft Sisto aan.

"Ik wil alleen naar een club waar ik veel speeltijd krijg, maar dat geldt voor alle spelers die een transfer kunnen maken. Als ik nog in de situatie kom dat ik een transfer moet maken, dan moet het wel naar een club zijn die me speeltijd kan garanderen", aldus Sisto tegenover TV2. Of Ajax concreet is geworden voor de speler, wordt niet bekendgemaakt in het artikel.

"Voor mij is het lastig om nu te zeggen dat ik op woensdag ook nog speler van Midtjylland ben. Ik geef pas een antwoord als de deadline is verstreken", vervolgt de aanvaller. "Er speelden concrete dingen en ik kon die kansen pakken. Maar tot nu toe ben ik nog speler van Midtjylland, dus we wachten rustig af. Natuurlijk heb ik goede argumenten voor de keuzes die ik heb gemaakt, maar die houd ik voor mezelf."