Update: Ajax bevestigt blessure, Boilesen kan transfer vergeten

Update: Ajax bevestigt blessure, Boilesen kan transfer vergeten

01-09-2015 13:55
17

Nicolai Boilesen heeft het trainingskamp van Denemarken dinsdag verlaten met een blessure. Dat meldt de Deense voetbalbond dinsdagochtend via Twitter.

De Ajacied was met de nationale ploeg in voorbereiding op de duels met Albanië en Armenië in teken van de EK-kwalificatiereeks. Vrijdag staat de ontmoeting met Albanië op het programma, drie dagen later volgt de confrontatie met Armenië. Denemarken staat op de tweede plek in de poule met tien punten uit vijf wedstrijden. Nummer drie Albanië heeft er ook tien, maar heeft nog een wedstrijd tegoed.

Het nieuws over Boilesen die het Deense trainingskamp moet verlaten komt op de laatste dag dat het voor de linksback mogelijk is om Ajax te verruilen voor een Engelse club. In Engeland is de transfermarkt tot 18.00 uur geopend. Boilesen, die graag bij Ajax wil vertrekken, liet maandag nog weten dat er geen concrete interesse in hem was. Ajax zou 2,7 miljoen euro verlangen voor de verdediger. 

Update 13:55 uur: Inmiddels heeft ook Ajax bevestigd dat de linksback geblesseerd is geraakt. Boilesen mist de komende twee interlands. Hij lijkt door de blessure een transfer definitief op zijn buik te kunnen schrijven.