Van Geel na deadline direct aan de slag: club wil gesprek met middenvelder

Van Geel na deadline direct aan de slag: club wil gesprek met middenvelder

01-09-2015 12:44
4

Feyenoord is van plan om de gesprekken met Tonny Vilhena over een contractverlenging te hervatten. De middenvelder besloot onlangs de interesse van Sampdoria te negeren omdat hij langer in Rotterdam wil blijven.

Dit in verband met de ziekte van zijn moeder, die vecht tegen kanker. Technisch directeur Martin van Geel laat aan RTV Rijnmond weten dat hij snel een afspraak wil maken met het management van Vilhena. Inzet van de gesprekken is een verlenging van het contract van de Feyenoorder.

"Spelers die een bepaalde waarde vertegenwoordigen wil je niet zomaar uit hun contract laten lopen. We willen hem dus absoluut voortijdig verlengen. Voor nu heb ik alle begrip voor zijn standpunt om niet naar Sampdoria te gaan, waar wij al wel rond mee waren," aldus Van Geel.

Wedden

Meer odds

Trainer Giovanni van Bronckhorst liet onlangs weten blij te zijn met de keuze van de middenvelder om langer te blijven. "Ik wilde hem daarom persoonlijk laten weten hoe ik zijn houding op prijs stel en dat hij een prima invulling geeft aan de rol zoals ik die nu voor hem voor ogen heb."