Van Geel verklaart doelstelling: Niet bang, maar Ajax en PSV vier keer zoveel

Van Geel verklaart doelstelling: "Niet bang, maar Ajax en PSV vier keer zoveel"

01-09-2015 13:44
6

Feyenoord heeft een actieve transferzomer achter de rug, maar toch maakte technisch directeur Martin van Geel een lagere doelstelling bekend dan vorig seizoen. Waar de club vorig jaar nog om de titel moest meestrijden, volstaat deze jaargang rechtstreekse plaatsing voor Europees voetbal.

Van Geel legt aan RTV Rijnmond uit waarom. "We hebben eindelijk een keer kunnen investeren", zegt de technisch directeur. "Dat hebben we bij Feyenoord jaren niet kunnen doen. Maar onze concurrenten hebben ook niet stil gezeten. PSV en Ajax hebben drie tot vier keer zoveel geïnvesteerd. We zijn niet bang voor ze, maar het is wel een gegeven."

Wedden

Meer odds

Feyenoord versterkte zich deze zomer met Dirk Kuyt, Marko Vejinovic, Eljero Elia, Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden, Michiel Kramer, Emil Hansson en Simon Gustafson. Van Geel sprak eerder ook al over de samenstelling van de selectie van Feyenoord. "Het beleid is niet gewijzigd. Nog steeds bestaat de helft van onze selectie uit zelfopgeleide spelers", verzekerde de technisch directeur.