Van Gaal heeft versterking te pakken: megatransfer nu ook officieel rond

Van Gaal heeft versterking te pakken: megatransfer nu ook officieel rond

01-09-2015 18:15
4

Manchester United heeft vlak voor het verstrijken van de deadline Anthony Martial vastgelegd. Dat heeft de club van trainer Louis van Gaal dinsdag bekendgemaakt via de officiële kanalen.

Martial, die voor vier jaar tekent met een optie voor een vijfde seizoen, kost de club een gigantisch bedrag. In Engelse media wordt gesproken over vijftig miljoen euro, terwijl de Franse pers ervan overtuigd is dat Martial tachtig miljoen kost. Op Old Trafford was door het vertrek van Robin van Persie, Radamel Falcao en Javier Hernandez dringend behoefte aan aanvallende versterking.

Wedden

Meer odds

De naam van Martial is echter verrassend te noemen. Tot zondagavond dook hij slechts sporadisch op in het geruchtencircuit. Tottenham Hotspur bracht eerder deze zomer een bod van 27,5 miljoen euro uit, maar kreeg een duidelijke 'nee'. Toen Martial vervolgens zijn contract met vijf seizoenen verlengde, was duidelijk dat hij alleen voor de absolute hoofdprijs mocht vertrekken. United is bereid om die te betalen voor de pas negentienjarige aanvaller.

Leer meer: vijf dingen die je moet weten over Martial!