Update: West Bromwich woest op Spurs: 'Nu moeten wij de schade herstellen'

Update: West Bromwich woest op Spurs: 'Nu moeten wij de schade herstellen'

01-09-2015 19:57
10

Saido Berahino is niet bepaald blij met de houding van West Bromwich Albion. De Premier League-club weigerde hem naar Tottenham Hotspur te laten vertrekken.

Als het aan de 22-jarige aanvaller had geleden, had hij de overstap nog vlak voor de deadline gemaakt. Ondanks diversie biedingen van Tottenham hield WBA zijn poot stijf. Berahino is woedend. Hij wil zelfs nooit meer voor de club uitkomen, zo dreigt hij op Twitter.

'Treurig dat ik niet exact kan zeggen hoe de club me behandeld heeft. Maar ik kan wel officieel zeggen dat ik nooit meer voor Jeremy Peace speel', aldus de tweet die weinig aan onduidelijkheid over laat. Peace is de voorzitter van WBA en is waarschijnlijk de man die een stokje stak voor de deal.

Trainer Tony Pulis liet Berahino de afgelopen twee wedstrijden buiten de selectie omdat hij met zijn hoofd bij een transfer was.

Update 19:57: West Bromwich-preses Pearce heeft na het sluiten van de transfermarkt gereageerd op de ophef rond Berahino. De club is kwaad op Tottenham, omdat de Londenaren het hoofd van de spits op hol hebben gebracht. 'Ze hebben een bod gedaan dat bij lange na niet in de buurt komt van de waarde die wij aan Saido toeschrijven. Met dat bedrag zouden wij bovendien nooit een spits van hetzelfde niveau kunnen halen. Nu hebben wij de taak om na dit hele verhaal de schade die berokkend is, te herstellen', zo verklaart WBA in een statement.