Perspectieven voor Berghuis verslechteren na nieuwe transfer Watford

Perspectieven voor Berghuis verslechteren na nieuwe transfer Watford

01-09-2015 18:44
14

Het lijkt een zwaar seizoen te gaan worden voor Steven Berghuis. Promovendus Watford heeft zich op de slotdag van de transfermarkt versterkt met de Colombiaanse aanvaller Victor Ibarbo.

The Hornets hebben de huurtransfer maandag vlak voor de deadline bekendgemaakt. Ibarbo wordt van AS Roma gehuurd. Hij kan op alle posities in de voorhoede uit de voeten en is daardoor een concurrent voor Berghuis. De van AZ overgekomen aanvaller speelde tot dusver pas zes minuten in de Premier League.

Drie keer zat Berghuis zelfs niet eens bij de wedstrijdselectie. Alleen tegen West Bromwich Albion (0-0) mocht hij in de slotfase invallen. Ibarbo speelde vorig seizoen vanaf de winterstop voor AS Roma. Hij speelde tien wedstrijden, waarvan zes als basisspeler. Dit seizoen was hij pas twee keer als invaller in het veld gekomen.

Ibarbo kwam vijftien keer uit voor de nationale ploeg van Colombia. Op het WK van vorig jaar kwam hij tijdens drie wedstrijden in actie. Watford nam dinsdag ook aanvaller Obbi Oulare al over van Club Brugge.