Willem II gaat nog in actie komen: We hebben nog wat wensen...

Willem II gaat nog in actie komen: "We hebben nog wat wensen..."

01-09-2015 19:25
2

De Nederlandse transfermarkt is dan wel gesloten sinds maandagavond 00:00 uur, Willem II hoopt zich in de komende dagen toch nog te versterken met een extra aanvaller. 

De Tilburgse formatie zal daarbij alleen een beroep mogen doen op transfervrije spelers, weet ook technisch manager Carlos Aalbers. Het binnenhalen van een vleugelspits heeft prioriteit. "We kijken nog rond. We hebben nog wat wensen. We wilden een centrumspits, die hebben we. De wens ligt nu nog open op de vleugel", vertelt hij in gesprek met Omroep Brabant.

Wedden

Meer odds

Willem II gokte maandag op Samuel Armenteros. Hij koos uiteindelijk voor Azerbeidzjan. "Dat is de realiteit. Spelers hebben allemaal een eigen drijfveer. In Azerbeidzjan is netto wat hier bruto is. Dan zijn we kansloos. Maar je hebt altijd een ander plan", aldus Aalbers, die na het afzeggen van Armenteros terechtkwam bij de Slowaak Adam Nemec. Hij tekende voor één jaar in het Koning Willem II Stadion. 

In Tilburg zingen inmiddels de namen van Daniel de Ridder en Derk Boerrigter rond. Aalbers blijft geheimzinnig. "Ik zeg maar zo, media blijven gissen..."