Bakkali kan Champions League-voetbal vergeten na mededeling Valencia

Bakkali kan Champions League-voetbal vergeten na mededeling Valencia

01-09-2015 19:54
9

Zakaria Bakkali leek betere tijden tegemoet te gaan door naar Valencia over te stappen. De Belgische aanvaller kan zijn kunsten komend seizoen in ieder geval niet in de Champions League tonen.

Volgens de Spaanse krant Marca heeft Valencia Bakkali niet op de spelerslijst voor de Champions League gezet. De negentienjarige oud-PSV'er zal zich moeten richten op speelminuten in de Primera Division. Vooralsnog kwam hij pas één keer in actie voor Los Che, dat was als invaller in het duel met Rayo Vallecano.

Door de maatregel wordt Bakkali een terugkeer naar zijn geboorteland door de neus geboord. Valencia is in de Champions League in de poule met AA Gent ingedeeld. Olympique Lyon en Zenit Sint-Petersburg zijn de andere twee tegenstanders.

Begin deze maand zei Bakkali zeer blij te zijn met zijn nieuwe club. "Ik ben naar Valencia gekomen vanwege de woorden van de directeuren en vanwege de manier waarop de club met jonge spelers omgaat. Mijn eerste weken bij Valencia zijn erg goed bevallen: het klimaat is geweldig en het is niet ver van Marokko vandaan. Gelukkig zijn Sofiane Feghouli en Nuno Santo hier, zij spreken Frans met mij en helpen me veel", besluit Bakkali.