Kishna reageert op sneer Koeman: Heeft nog nooit een woord met mij gewisseld

Kishna reageert op sneer Koeman: "Heeft nog nooit een woord met mij gewisseld"

02-09-2015 00:05
14

Ronald Koeman sprak zich begin augustus uit over de transfer van Ricardo Kishna naar SS Lazio. De oefenmeester vond de overstap naar Italië belachelijk, omdat de vleugelspits van Ajax 'nog geen goede wedstrijd gespeeld had in Amsterdam'. Kishna zelf reageerde dinsdag op die sneer. 

"Meneer Koeman kent mij niet eens. Hij heeft nog nooit een woord met mij gewisseld. En hij heeft dan ook weer wat er over te zeggen... Zo zullen er altijd mensen zijn die wat te zeggen hebben", aldus Kishna in gesprek met FOX Sports. "Ik vergelijk mezelf niet met anderen. Ik heb deze kans gepakt, deze stap gezet, en ik ga er nu hard voor vechten om het waar te maken."

Een ploeggenoot van Kishna, Wesley Hoedt, maakte deze zomer eveneens de overstap naar Rome. Hij verruilde AZ voor Lazio. Ook die verrassende transfer leverde een hoop kanttekeningen op. In tegenstelling tot Kishna komt Hoedt bovendien nog niet aan de bak bij de Italiaanse subtopper. "Iedereen mag er zijn mening over geven, niet aan mij om daar over te oordelen", stelt de verdediger. "Alleen: ik heb hier voor gekozen, daar zit een plan achter en dat heb ik zelf bedacht. Dus als ik daar achter sta, dan vind ik dat geen probleem. Ik vond dat ik er klaar voor was, dan ga je daar voor."