PSV haalt opgelucht adem: 'Maar kijk eens naar Ajax, zij kwamen toch ook terug?'

PSV haalt opgelucht adem: 'Maar kijk eens naar Ajax, zij kwamen toch ook terug?'

02-09-2015 10:51
5

Luciano Narsingh is blij dat Ajax en Feyenoord geen kloof met PSV hebben geslagen. Door een 3-1 overwinning op Feyenoord voorkwamen de Eindhovenaren dat doemscenario.

"Als we hadden verloren, hadden we al zeven punten achtergestaan op Ajax en Feyenoord, klopt", vertelt Narsingh aan Voetbal International. "Je wil aan het begin van het seizoen natuurlijk niet meteen zó ver achterstaan op je concurrenten, maar eigenlijk was er dan ook nog niks aan de hand geweest."

Narsingh beseft dat een achterstand van zeven punten echter enorm was geweest. "Dat wel. Maar kijk eens naar Ajax. Zij zijn in de afgelopen jaren dat ze landskampioen werden toch ook elke keer teruggekomen van een grote achterstand?", aldus de rechtsbuiten, die blij is dat het slechts bij theorie is gebleven.

"Het was dan moeilijk geworden, dat geef ik toe. Maar toch: het is pas het begin van de competitie, er had nog heel veel kunnen gebeuren. Gelukkig hebben we gewonnen en hoeven we die discussie nu niet te voeren. We hebben goede zaken gedaan", besluit Narsingh, die zich deze week met Oranje voorbereidt op de duels met IJsland en Turkije.