Vertonghen constateert Engelse transferchaos: Het zal nog erger worden

Vertonghen constateert Engelse transferchaos: "Het zal nog erger worden"

02-09-2015 11:34
4

Jan Vertonghen denkt dat de gekte op de Engelse transfermarkt alleen nog maar erger wordt. De verdediger van Tottenham Hotspur keek er niet van op dat Manchester City 75 miljoen voor Kevin De Bruyne betaalde.

"Ik heb niet het gevoel dat het dak al bereikt is. Het zal nog erger worden", aldus Vertonghen tegen Sporza. "De televisiegelden zijn weer anderhalve keer omhoog gegaan. Het einde is nog niet nabij. Je kan zeggen dat het om te veel geld gaat, maar wat er betaald wordt, wordt er betaald. Als voetballer kan je daar weinig aan veranderen, wij zijn ook maar een onderdeel. Ik hoop wel dat het allemaal eerlijk verdeeld blijft."

Wedden

Meer odds

"De Premier League is sowieso de moeilijkste competitie ter wereld, in de breedte de sterkste en qua bereik veruit de grootste", vervolgt de oud-Ajacied. "Alleen spelen in Duitsland en Spanje momenteel misschien wel de beste teams. Dan heb ik het over de top, daaronder heeft de Premier League dan weer sterkere ploegen."

"Spanje heeft wel vijf teams in de Champions League, maar de Premier League blijft wel de meest aantrekkelijke competitie. Dat hoor ik ook van jongens in andere competities", besluit Vertonghen.