Stress werd Advocaat bijna teveel: Dan weer wel, dan weer niet, dan weer wel

Stress werd Advocaat bijna teveel: "Dan weer wel, dan weer niet, dan weer wel"

02-09-2015 13:19

Voor Dick Advocaat is er een einde gekomen aan een stressvolle periode. De manager van Sunderland is blij dat dinsdag de transfermarkt in Engeland op slot ging.

"Het probleem is dat we de hele zomer al veel deals hebben gehad die dan weer wel en dan weer niet doorgingen. Elke dag kwam er weer een ander antwoord over verschillende spelers. Normaal ben je klaar met je werk wanneer je om vijf of zes uur naar huis gaat, maar nu ging het tot elf uur 's avonds door. Het stopt gewoon niet", zei Advocaat tijdens een persconferentie.

"Ik ben blij dat de deadline nu verstreken is. Natuurlijk had ik graag nog een aantal posities versterkt zien worden, maar je kunt niet alles doen", aldus Advocaat, die een uur voor de deadline DeAndre Yedlin nog zag overkomen van Tottenham Hotspur.

De international van de Verenigde Staten was de achtste zomeraankoop van de hekkensluiter van de Premier League. Eerder werden Fabio Borini, Jeremain Lens, Yann M’Vila, Ola Toivonen, Younes Kaboul, Sebastian Coates en Adam Matthews gecontracteerd.