Update: 'Middenvelder van Koeman nog altijd pissig; hoop op transfer in januari'

Update: 'Middenvelder van Koeman nog altijd pissig; hoop op transfer in januari'

02-09-2015 21:22
4

Southampton-middenvelder Victor Wanyama liet afgelopen week aan zijn werkgever blijken dat hij koste wat kost naar een andere club wilde verkassen. Nu is plots alles anders. De controleur is zelfs al met The Saints in gesprek over contractverlenging. 

Southampton-manager Ronald Koeman liet Wanyama (24) in het competitietreffen met Norwich City buiten de wedstrijdselectie omdat de Keniaan niet gefocust zou zijn. Volgens Britse media was de international zelfs van plan om een transfer naar Tottenham Hotspur te forceren. Spurs kwam echter niet in actie en Wanyama staat op 2 september nog altijd onder contract in het St. Mary's Stadium.

Wedden

Meer odds

"We hebben hem de kans geboden om zich lang aan Southampton te binden. We hopen op een termijn van nog eens vijf jaar. Ik weet niet of het gaat lukken, maar hij heeft in ieder geval de mogelijkheid om bij te tekenen", vertelt Southampton-directeur Les Reed aan Sky Sports. "Ik denk dat hij iets meer maakte van de geruchten dan er daadwerkelijk van klopte. Dat is nu voorbij, we kijken vooruit."

Update 21:22: Volgens The Daily Mail heeft Wanyama helemaal geen interesse in contractverlenging bij Southampton. De Keniaan zou nog altijd teleurgesteld zijn over het feit dat zijn werkgever dwars ging liggen toen Tottenham interesse in hem toonde afgelopen week. Wanyama hoopt dat Spurs in januari nogmaals aanklopt in het St. Mary's Stadium.