United maakt Champions League-selectie bekend; De Gea 'gewoon' ingeschreven

United maakt Champions League-selectie bekend; De Gea 'gewoon' ingeschreven

02-09-2015 21:08
3

De teleurstelling rond zijn mislukte transfer naar Real Madrid is waarschijnlijk nog lang weggeëbd bij David de Gea. Toch gaat Manchester United-manager Louis van Gaal mogelijk snel weer een beroep doen op de Spaanse goalie. 

United heeft namelijk besloten om De Gea gewoon in te schrijven voor de Champions League. In de eerste vier duels van het nieuwe seizoen koos Van Gaal in het doel van The Red Devils voor Sergio Romero. De Gea zou namelijk niet gefocust zijn, omdat hij tussen zijn oren al in Madrid zou zitten. Nu de veelbesproken deal op de klippen is gelopen, kan de international gewoon weer aan de bak op Old Trafford. 

Wedden

Meer odds

Victór Valdes - die in extremis afzag van een overstap naar Besiktas - is niet in de CL-selectie opgenomen. Ook Romero en jonkie Sam Johnstone staan op de Champions League-lijst van United. Daarnaast ontbreekt uiteraard ook de naam van Memphis Depay niet. In de Champions League neemt United het op tegen PSV, VfL Wolfsburg en CSKA Moskou. 

De complete Champions League-selectie van Manchester United

Keeper: De Gea, Romero, Johnstone.
Defensie: Jones, Rojo, Smalling, Shaw, Varela, McNair, Darmian.
Middenveld: Carrick, Blind, Young, Herrera, Powell, Valencia, Fellaini, Schneiderlin, Schweinsteiger, Lingard, Pereira, Mata.
Aanval: Depay, Martial, Rooney, Wilson.