'Zeer belangrijke clubs' in de markt voor Pogba: 'Aanbiedingen afgewezen'

'Zeer belangrijke clubs' in de markt voor Pogba: 'Aanbiedingen afgewezen'

03-09-2015 07:29

Paul Pogba was een gewild transferdoelwit, maar de 22-jarige Fransman speelt vooralsnog gewoon voor Juventus. De Italianen gingen niet in op aanbiedingen van andere 'zeer belangrijke clubs'.

Pogba werd tijdens de voorbije transferperiode gelinkt aan onder meer Chelsea en Manchester City. De middenvelder is een bedrag van ongeveer honderd miljoen euro waard, zo stelde Giuseppe Marotta, directeur van Juventus. "Gezien het feit dat we graag veel willen winnen, hebben we besloten om onze belangrijke speler Pogba te behouden, ondanks het feit dat we aanbiedingen kregen", aldus het directielid, geciteerd door BBC.

Pogba trok in 2012 naar Turijn om voor Juventus te gaan spelen. In de periode daarvoor kwam hij uit voor Manchester United, dat in de voorbije maanden ook interesse zou hebben getoond. Juve liet wel een andere belangrijke middenvelder gaan: Arturo Vidal. Hij besloot te kiezen voor Bayern München. Voorafgaand aan de transferperiode meldde Juventus nog dat het niet beide spelers zou verkopen. De club hield woord.