De Gea na grootste teleurstelling in zijn leven: Hij is zo comfortabel en rustig

De Gea na grootste teleurstelling in zijn leven: "Hij is zo comfortabel en rustig"

03-09-2015 10:31
2

Vicente Del Bosque gelooft dat David de Gea blij moet zijn na de slepende transfersoap rond zijn persoon deze zomer. De Spaanse bondscoach zegt dat het een enorm compliment is dat twee van de grootste clubs ter wereld hem zo hoog hebben zitten.

"Hij moet blij zijn, want twee grote clubs zitten achter hem aan. Ik heb niet persoonlijk met hem gesproken. Wat hij moet doen is trainen. Hij is op een goede plek, omgeven door zijn teamgenoten", zegt Del Bosque op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Macedonië.

Wedden

Meer odds

Het leek er op dat de Manchester United-keeper naar Real Madrid zou gaan op de laatste dag van de Spaanse transfermarkt. Bureaucratische fouten waren de enige oorzaak waarom De Gea zijn droomtransfer zag afketsen. Del Bosque heeft van keeperstrainer Jose Manuel Ochotorena gehoord dat er geen zorgen hoeven te zijn om de doelman.

"Ochotorena heeft me verteld dat hij er goed uitziet. Het is een plezier om met hem te werken, want hij is zo comfortabel en rustig. Hij is ook omringd door Juan Mata, nog een leuke gozer, wat erg helpt", besluit de bondscoach.