'Ik heb Liverpool helemaal niet hoog zitten, dit is het slechtste team in jaren'

'Ik heb Liverpool helemaal niet hoog zitten, dit is het slechtste team in jaren'

03-09-2015 12:26

Harry Redknapp vindt dat Liverpool de slechtste selectie in jaren heeft. Liverpool gaf deze zomer 120 miljoen euro uit, maar volgens Redknapp staat er een middelmatige ploeg.

"Ik heb Liverpool helemaal niet hoog zitten", zegt hij tegen The Daily Telegraph. "Ik vind dat dit het slechtste Liverpool-team is dat ik in jaren heb gezien. Ze zijn niets meer dan middelmatig en hebben geluk dat ze überhaupt punten hebben."

"Bournemouth had ze moeten verslaan en ze maakten een wereldgoal tegen Stoke City", wijst Redknapp. "Ik denk dat een vijfde plek al een fantastische prestatie zou zijn. Ik zie het totaal niet zitten in Liverpool dit jaar. Nu ik dit heb gezegd, gaan ze waarschijnlijk kampioen worden!"

De voormalig trainer van onder andere West Ham United, Tottenham Hotspur en Queens Park Rangers meent dat de club de vertrokken leiders niet heeft vervangen. "Ze zijn Steven Gerrard kwijtgeraakt, hun leider. Wat een speler. Ze raakten eerder al Jamier Carragher kwijt. Ze zijn persoonlijkheden kwijtgeraakt. Ik hou van Liverpool en als je aan me vraagt welke club ik graag had getraind in Engeland, dan is het Liverpool, maar dit gaat niet hun jaar worden".