'Twijfels bij Barça; maanden van de waarheid voor aan Ajax gelinkte aanvaller'

'Twijfels bij Barça; maanden van de waarheid voor aan Ajax gelinkte aanvaller'

03-09-2015 12:18

Eerder deze zomer werd FC Barcelona-aanvaller Munir El Haddadi in verband gebracht met Ajax. De Amsterdammers informeerden in Spanje naar de mogelijkheden om de jonge vleugelspits op huurbasis over te nemen. Barça wilde daar niets van weten. Toch zijn er twijfels over het talent. 

Vooralsnog is El Haddadi volwaardig lid van de sterrenselectie van trainer Luis Enrique. Sportkrant Marca meldt woensdag echter dat de twintigjarige Spanjaard het de komende maanden zal moeten laten zien. Wanneer El Haddadi zijn kans niet pakt, dan is het goed mogelijk dat Barcelona in januari alsnog besluit om hem te verhuren of zelfs te verkopen. 

Wedden

Meer odds

Barcelona was deze zomer op zoek naar een nieuwe vleugelspits, maar onder meer het transferverbod dat door de FIFA is opgelegd aan de Champions League-winnaar, dwarsboomde de plannen. Zo zag onder meer Celta de Vigo-aanvaller Nolito af van een overstap naar Camp Nou. Spelers die deze zomer door Barça zijn aangetrokken, mogen tot januari 2016 níet in actie komen. Arda Turan en Aleix Vidal, overgenomen van respectievelijk Atlético Madrid en Sevilla, zijn de komende maanden dus enkel op het trainingsveld te bewonderen.