AS Monaco onthult 'wanhoop' United: Wilden hem absoluut niet verkopen, maar..

AS Monaco onthult 'wanhoop' United: "Wilden hem absoluut niet verkopen, maar.."

03-09-2015 12:43
7

Vadim Vasilyev, vice-president van AS Monaco, heeft onthuld dat Manchester United in een tijdsbestek van slechts enkele dagen het bod op aanvaller Anthony Martial liefst heeft verdrievoudigd. 

"Het klopt dat United uiteindelijk ongeveer tachtig miljoen heeft betaald voor Martial, maar dat is wel inclusief bonussen en clausules", vertelt Vasilyev aan The Sun. "In eerste instantie wilden we hem absoluut niet verkopen, het was zeker niet onze bedoeling. Maar vorige week maakte United de interesse bekend. De eerste aanbiedingen van 26 miljoen euro en 38 miljoen euro hebben we nog geweigerd."

"Zelfs ongeveer 70 miljoen euro - inclusief bonussen - vonden we niet voldoende. Maar op zondag kreeg Martial zo'n geweldige aanbieding, toen heeft hij ons gevraagd om er met United uit te komen", gaat de Rus verder. "Op maandagochtend heeft de club uiteindelijk een akkoord bereikt. United deed simpelweg een aanbieding waar we geen nee meer op konden zeggen."

"Dit bedrag is uniek, het zijn Suárez- en Neymar-bedragen. Het bewijst dat het Engelse voetbal op dit moment op heel ander niveau opereert. Wanneer een club als United iemand wil hebben, dan zijn ze niet te stoppen."