City trok alle registers open voor Belg: Een privé-jet, limousines. Net een film

City trok alle registers open voor Belg: "Een privé-jet, limousines. Net een film"

03-09-2015 13:19

Manchester City heeft werkelijk alles uit te kast getrokken om kersverse aankoop Kevin De Bruyne in de watten te leggen. Patrick de Koster, zaakwaarnemer van de Belg, onthulde in gesprek met Sporza een aantal details. 

"Het was echt indrukwekkend, net als in een film", vertelt hij. "We vlogen vanuit Wolfsburg in een privé-jet naar Engeland en in Manchester werden we opgepikt door limousines."

"We dachten ook dat er nog een hoop zaken geregeld moesten worden toen we eenmaal in Manchester waren aangekomen. Een huis vinden, een bankrekening openen, een telefoon en een auto. Maar in drie had City dat allemaal voor elkaar. Ik had dat nog nooit meegemaakt", gaat de spelersmakelaar verder.

"De onderhandelingen hebben in eerste instantie maanden geduurd. Bayern toonde ook interesse, ik heb contact met hun gehad, het leek concreet te worden, maar opeens haakten zij af. En ook Paris Saint-Germain was in de markt. City wist van niets en vond dat heel verrassend, aangezien de eigenaren van PSG en City elkaar goed kennen", aldus De Koster. The Citizens betaalden volgens diverse media ongeveer tachtig miljoen euro voor De Bruyne.