Van Gaal heeft wéér mot: Manchester United blokkeert hem in zijn ontwikkeling

Van Gaal heeft wéér mot: "Manchester United blokkeert hem in zijn ontwikkeling"

03-09-2015 13:37
4

Louis van Gaal en keepers van Manchester United: het is in de afgelopen maanden bepaald geen gelukkige combinatie gebleken. Na eerder confrontaties met David de Gea en Victor Valdés zou de Nederlandse manager het nu aan de stok hebben met Sam Johnstone. 

De jonge doelman van The Red Devils had erop gerekend dat United en Van Gaal mee zouden werken aan een verhuur. Dat blijkt inmiddels niet het geval. De Gea werd in de eerste wedstrijden van het seizoen op de tribune gehouden door de manager. Romero - deze zomer overgekomen van Sampdoria - kreeg de voorkeur onder de lat, met Johnstone (22) als zijn stand-in. Nu De Gea na zijn mislukte transfer naar Real Madrid snel lijkt terug te keren in de United-selectie, is de jonge Brit waarschijnlijk veroordeeld tot een plek op de tribune. 

Wedden

Meer odds

"Sam wil gewoon spelen. Manchester United blokkeert hem op deze manier in zijn ontwikkeling", vertelt zaakwaarnemer Jordan Segal aan The Daily Mail. "Hij is een talentvolle keeper en moet aan zijn wedstrijden komen. Kan dat niet bij United, dan maar ergens anders. Het is typisch hoe Van Gaal ook nu weer een Engels talent in zijn ontwikkeling afremt."