AZ kan eindelijk beschikken over zomeraankoop: Geeft onze ploeg iets extra's

AZ kan eindelijk beschikken over zomeraankoop: "Geeft onze ploeg iets extra's"

03-09-2015 20:57
3

Alireza Jahanbakhsh maakte donderdagmiddag zijn officieuze debuut in het shirt van AZ. John van den Brom is blij met de entree van de 22-jarige international van Iran.

Jahanbakhsh tekende in augustus een meerjarig contract in Alkmaar, maar kwam door fysieke klachten nog geen minuut in actie. In het oefenduel met FC Oss (4-3) kwam hij wél binnen de lijnen en dat heeft men geweten ook. De aanvaller was meteen belangrijk met drie assists.

"Het is belangrijk dat Alireza speelt en minuten maakt", reageert Van den Brom op de clubsite van AZ. "Hij is goed in beweging en ziet ook altijd zijn medespelers lopen. Hij speelde vandaag dan wel op een andere positie, maar ook dan zie je dat hij onze ploeg iets extra's geeft."

Jahanbakhsh lijkt volledig speelklaar als AZ volgende week de competitie hervat met een uitwedstrijd tegen De Graafschap. De afgelopen twee jaar maakte de aanvaller veel indruk bij NEC, waarmee hij zich vorig seizoen tot kampioen van de Jupiler League kroonde. Jahanbakhsh werd verkozen tot beste speler.